Kompetansesenter innen styring og regulering av elektromotorer
Kompetansesenter for styring og regulering av elektromotorer

Vi er mangeårig alliansepartner med ABB og er derfor sertifisert for salg og support på deres frekvensomformere. Vår   erfaring i markedet og vår 24/7 service gjorde at ABB ønsket å knytte oss nærmere og vi er stolte av at vi var de første som ble sertifisert som alliansepartnere på salg og support i Norge.
      
 

Etter 15 år med salg, service og support av Control Techniques produkter har vi valgt å bli Drives partnere med Control Techniques. Dette innebærer hyppige kurs og skoling slik at vi også i fremtiden skal være Norges fremste når det gjelder kunnskaper om Control Techniques produkter 


 Vi tilbyr en komplett serie skjermsystemer fra Horner. Foruten rene MMI-systemer, innbefatter disse også komplette løsninger med integrert PLS samt et rikholdig program av inn- og utganger samt kommunikasjonsmoduler. Vi har blandt annet utviklet løsninger som helautomatiske fiskeopdrett utvklet etter hver enkelt kundes behov og  kloakkrenseanlegg begge styrt via berøringsskjermens integrerte PLS, inn- og utganger.


Kotek Norge har som målsetting å være i fremste rekke når det gjelder kompetanse og tilgjengelighet innen styring og regulering av elektromotorer

Våre produkter omfatter frekvensomformere, DC-styringer, servoløsninger, skjermløsninger, elektromotorer, girmotorer og gir fra europeiske produsenter hvor kvalitet står i fokus. 

Vi har spisskompetanse innen frekvensomformere, servostyringer, skjermsystemer med integrert PLS, posisjonering, DC-styringer og elektromotorer. Ved at vi har nært samarbeide med tunge produsenter av motorer og motorstyringer, er vi i stand til å løse de mest avanserte oppgaver innen dette feltet.

Vår erfaring strekker seg over 25 år tilbake. Vi har derfor en bred erfaring innen styringsteknikk. Ved at vi behersker faget i sin helhet og ikke begrenser oss til en inngående produktkunnskap, skulle vi kunne garanetere optimale løsninger til de fleste applikasjoner.

Les hva våre kunder sier.
Hovedside
Om Kotek
Produkter, nettbutikk
Nyheter
Produktoversikt ABB
Produktoversikt Control Techniques
Produktoversikt Horner
Leveringsbetingelser
Presseklipp
Nedlastinger
Bestill materiell
Kotek Norge AS
Kjellstad Næringssenter Kjellstadveien 5 3402 LIER
kotek@kotek.no
T: 32854700