Kompetansesenter innen styring og regulering av elektromotorer

04.04.11 Smartblock intelligente moduler til Horner

Modul for energimåling

Med SmartBlock ACM300  installert har du på Hornerpanelet full oversikt og kontroll  over anleggets strømforbruk og drift.  Her får man den totale oversikt over watt, effektfaktor, volt ampere, Kilowatt-time, spenningspisser og strømspisser med andre ord det man trenger for å få full kontroll over driften.SmartBlock ACM300  er en effekt og driftsovervåking som enkelt kan monteres på eksisterende anlegg. I tillegg til effekt og driftsovervåking har den  muligheter som vist nedenfor.
  • 3- fase effektovervåking over 2 kurser i Ampere og spenning. 
  • CsCAN CAN nettverkskommunikasjon som gir en svært rask og fleksibel kommunikasjon
  • SmartBlock AMC300 kan monteres i nærheten av kursene som skal overvåkes og medfører derfor minimalt med ekstra ledningsutvidelse i eksisterende anlegg.
  • Måler watt, effektfaktor, volt-ampere, reaktiv volt-ampere, kilowatt timer, spenningstopper og strømtopper. 
  • Innebygget rele  
 
Dette er et verktøy for å få kontrol over driften og være i stand til å faktisk måle det reelle effektforbruket ved produksjonen. Målingene vil være til stor hjelp ved en optimalisering av driften og for enkelt kunne måle og dokumentere resultat av dette samtidig.  
 
Horner har med SmartBlock ACM300 gjort systemet enda mer komplett. Horners paneler er svært enkle å programmere, betjene og ikke minst konkurransedyktige også i pris. Vi er selvfølgelig behjelpelig med programmering, idriftsettelse og opplæring.
 
Priser og øvrig info finnes her
Hovedside
Om Kotek
Produkter, nettbutikk
Nyheter
Produktoversikt ABB
Produktoversikt Control Techniques
Produktoversikt Horner
Leveringsbetingelser
Presseklipp
Nedlastinger
Bestill materiell
Kotek Norge AS
Kjellstad Næringssenter Kjellstadveien 5 3402 LIER
kotek@kotek.no
T: 32854700